Безкоштовні консультації по страхуванню та ДТП (ч.14)

By 02.01.2024Новости

У цьому розділі публікуємо питання, які ставлять нам водії. Якщо Ви дізналися про Вашу ситуацію, або у Вас є своє питання – залиште коментар унизу, напишіть на пошту dtp.pro.kiev@gmail.com, або наберіть за телефоном 0979534078 – і Ви отримаєте свою відповідь.

Произошло дтп и мне нужно помощь с разъяснением и (возможно) помощью оформления страхового случая для получения адекватной суммы страховки.

Добрый день, ответ Вам выслан

Загинув брат (збила машина), справа закрита, чи можу я отримати компенсацію,чи тільки буде відшкодування похорону. 

Доброго дня! Відповідь Вам надіслана. 

Попал в ДТП, вызывали полицию , оформляли. Ближе к ситуации (я потерпевший, полиция у второго участника забрала права, выписали временные и составили пару протоколов) , после аварии приезжал эксперт два раза, составлял список повреждений. Спустя две недели я сконтактировал со страховой, они посчитали стоимость ремонта дороже чем сам автомобиль, отправили документы на вторую экспертизу чтобы узнать стоимость авто в поврежденной состоянии, сказали ждать ещё неделю. Как дальше будет развиваться ситуация и что будет с авто.

Добрый день! Ответ Вам выслан. 

У мене виникла наступна ситуація:
Ми є потерпілими в ДТП і вже звернулись до страхової виноватця Євроінс.
Саме ДТП було 22.11, була проведена незалежна автоекспертиза 4.12 в
офіційному сервісному центрі.
Автоексперт був наданий страховою винуватця, як незалежний експерт.
Він також запропонував свої послуги і ми замовили в нього окремо
автоекспертизу.
В нас авто Suzuki Vitara S 2016 року, але куплена в грудні і пробіг
всього 62 тисячі.
Ремонт запропонований СТО склав 268 тисяч, автоексперт розрахував як
152 тисячі і от вчора страхова зателефонувала і запропонувала на
узгодження до 40 тисяч гривень.
Автоцивілка винуватця може покрити до 160 тисяч на потерпілого.
Я відмовилась на узгодженні і вони сказали, що ще зроблять
автоекспертизу і для цього їм авто не треба, в них вже фотографії від
автоексперта, але попередили що варто очікувати всього пару тисяч
більше .Я хотіла проконсультуватись по-перше стосовно того, чи можу я вже
починати ремонт авто?
І взагалі стосовно оскарження суми збитків, яя звичайно розумію що на
270 тисяч не варто розраховувати але і 40 тисяч це просто сміх.

Доброго дня! Відповідь Вам надіслана.

Доброго дня,

Підкажіть, будь-ласка, є питання по ст. 286-1 (частина 2).  Випивав на передодні ДТП, саме в день ДТП не пив. Але драгер показав цифри. Саме з виною по ДТП я згідний, але не згідний, що був в момент ДТП п’яний. Чи можливо щось зробити в цій ситуації?

Доброго дня! Відповідь Вам надіслана.

Добрый день,

Было ДТП, я был застрахован. Я был виновный. Вину свою признал. В свою компанию не звонил и не писал. Не знал, что это нужно сделать. Теперь мне пришел регресс от страховой. Моя же страховая которая заплатила деньги потерпевшему теперь почему то требует деньги с меня. Подскажите, пожалуйста, что делать в этой ситуации. 

Доброго дня! Відповідь Вам надіслана.

Здравствуйте,

Вы помогаете по ст. 286? ДТП с тремя машинами и с пострадавшими. Следователь делает виновным меня, но я с виной не согласен. Нужна консультация либо правовая помощь. 

Доброго дня! Відповідь Вам надіслана.

Доброго дня.

Ще в жовтні місяці я потрапила в ДТП. Я не винувата в ДТП. Протокол був складений саме на іншого водія. Поліція на місці мені повідомила що мені нічого більше не треба – тільки чекати виплату від страхової. Але я отримала смс від суду, що мене викликають на січень. Для чого я в суді? Чи саме так йде суд по ДТП? 

Доброго дня! Відповідь Вам надіслана.

Добрый день. Подскажите пожалуйста как проходит суд по ДТП. Я с виной согласен, но боюсь, чтобы суд не лишил прав. 

Доброго дня! Відповідь Вам надіслана.

Доброго дня. У мене кримінальна справа по ДТП. Я хочу довести свою невинуватість . Ви можете вести мою справу по ДТП і довести мою невинуватість? 

Доброго дня! Відповідь Вам надіслана.

Добрый вечер. У меня произошло ДТП с погибшими. Я проехал на красный. Я согласен с виной. Но хочу получить минимальную ответственность? Сможете ли Вы мне помочь в данном случае? 

Доброго дня! Відповідь Вам надіслана.

Доброго дня, Чи платить страхова знос по автоцивілці?

Доброго дня. Відповідь Вам надіслана

Добрий день, Ми потерпілі по ДТП. В мого чоловіка тяжкі тілесні пошкодження. На яку компенсацію ми можемо очікувати? Скільки коштів ми можемо стягнути з винуватця ДТП та із страхової?

Доброго дня! Відповідь Вам надіслана.

Здравствуйте!

Нужна Ваша юридическая помощь по ДТП! 124 статья. Протокол составили на меня. Я на перекрестке ехал прямо второй участник поворачивал. На меня составили протокол, так как говорят что я ехал с превышением скорости. Со своей виной в ДТП я категорически не согласен и буду ее оспаривать через суд. Смогли бы Вы мне в этом помочь?

Добрый день! Ответ Вам выслан. 

Доброго ранку.

Чи можна отримати у Вас адковатську консультацію по справі з автомобілем? питання досить комплексне якщо коротко — то в мене вкрали свідотство про реєстрацію ТЗ, в когось іншого вкрали автомобіль такий самий і продали від мого імені ДБР інше авто вже знайшла і повернула іншому власнику А я пробую по судам відновити своє право власності: у 2020 році Сєвєродонецький суд відмовив мені у клопотання визнання договорів купівлі-продажу недійсними — бо там ще є договора комісії  і тільки 3-4 дні назад Київський суд визнав недійсними договора комісії, але не виніс ніякого рішення щодо договорів комісії і визнання власності тепер питання щодо наступних кроків — чи подавати ще раз у Сєвєродонецький суд про перегляд справи з нивими обставинами чи апеляцію? І що робити з судовим збором, який вже було оплачено, але рішення по власності не було?

Доброго дня! Відповідь Вам надіслана.

Доброго дня. У нас відбулось ДТП. І виникли проблеми з страховою виплатою. Страхова каже, що автомобіль тотально загиблий.  Чоловік із страховою розмовляв по телефону. Ми не бачили ніяких паперів, висновків. Запросили після 3-го оформити якусь заяву, якщо ми погоджуємося на 100 000 . Чи маємо ми право отримати в них розрахунки експерта ? Нехай ринкова ціна нашого авто 165 тисяч, ми погодимося (Шевроле лачети хечбек; 1,6, кінець 2007 р, прбіг 175 тисяч, брали із салону, гаражне зберігання, в ДТП не була ),  але чому вони вирішили, що залишки машини ми продамо за 65 тисяч.   Якщо ми зараз погодимося в страховій отримати 100 000 тисяч, очевидно підпишемо якийсь документ, що не маємо претензій? Чи зможемо потім судитися з винуватцем?  Скільки нам будуть коштувати Ваші послуги? Оплата попередня? Ми проживаємо в м. Світловодськ Кіровоградської обл.

Доброго дня! Відповідь Вам надіслана.

Доброго дня. Після ДТП машина не підлягає ремонту. оцінили, що збитки   220 тисяч, виплатять 100 тисяч. Винуватець ДТП спочатку  пропонував нам, що знайде покупця на рештки машини  за 40 тисяч. Чоловік запропонував йому доплатити свої 25 тисяч.  Але він  відмовився, сказав що нам нічого не винен, це наші проблеми, страхова і так нам багато заплатить ще й залишаються рештки машини. Зараз взагалі відморозився.  Коли ще заплатить та страхова, коли і за яку суму ми продамо ті рештки машини -невідомо. Майже два місяці нервів, стрес, незручності , запізнення на роботу, в школу,  проблеми з поїздками до хворої 80-ти річної мами, яка живе за 150 км. А винуватець спить спокійно і нічого нам не винен? Як нам діяти, чи дійсно винуватець  нічого не винен. Може з нього можна стягнути хоч якусь моральну шкоду?

Доброго дня! Відповідь Вам надіслана.

У нас ДТП було місяць назад. У винуватця страхова ТАС, сьогодні підписали в  страховій заяву, що ми погоджуємося із страховою виплатою  80 тисяч гривень , так як обіцяють перерахувати гроші на протязі тижня.  Чоловік нервується, що долар росте, поки буде судова тяганина, 80 тисяч буде як 50 тисяч, а нам зараз необхідно придбати хоч якусь машину, так як ми люди похилого віку і немає перспективи заробітку на якусь дорожчу машину. Якщо з винуватця тепер не можна нічого стягнути, то що ж,,.  Хоча, я так розумію, що згідно законодавства потерпілий має право отримати відшкодування, але не зобов’язаний отримати це відшкодування саме  від страхової. Вам дуже вдячна за детальні консультації. Якщо візьметесь відшкодувати моральну шкоду, навіть якщо я нічого не отримаю, а щоб наказати хоч на якусь суму оте бидло, то я погоджуюсь. Можу сходити до психіатра, бо дійсно це такий стрес, що не дає мені спокійно жити. Я думаю, що Директор, де я працюю, підпише довідку, що відсутність власного транспорту негативно відображається на моїй роботі, так як в мене ненормований робочий день, а зараз я прив»язана до графіку місцевих автобусів. Потім в мене 80-ти річна мама, яка проживає за 150 км. ( Черкаська обл., Чорнобаївський р-н, с. Ревбинці)і яку я раніше навідувала кожного тижня, а зараз я повинна просити онкохвору сестру, яка проживає в м. Черкасах, або ж когось наймати. Місцеві адвокати після ДТП, яке виклали в соцмережах, самі телефонують щодо стягнення морального відшкодування. Але я чомусь нікому не довіряю і ні з ким не спілкуюсь.

Доброго дня! Відповідь Вам надіслана.

Обсуждение темы 8 комментариев

  • Ольга:

    Здравствуйте. Помогите разобраться, пожалуйста. Двигалась по второй полосе. По первой полосе (справа от меня), которая предназначена для автобусов и маршрутных такси, двигалось другое авто параллельно со мной. Включив левый поворотник он сразу начал перестроение в мой ряд двигаясь прямо на меня. Я рефлекторно дернулась влево, чтобы уйти от столкновения с ним справа, но слева двигалось третье авто, естественно его зацепила. По протоколу виновник я, но свою вину я не признала, указав, что аварийную обстановку создала не я, а авто, которое двигалось справа от меня по автобусной полосе. Но я теперь в растерянности как мне действовать дальше. Правильно ли я понимаю, что если и дальше не признаю свою вину, то моя страховая не будет выплачивать возмещение на ремонт авто, которое я зацепила. Водитель, который создал аварийную обстановку остановился, но вину свою не признал и уехал. Видео и свидетелей нет. Буду благодарна за разъяснение.

  • Олександр:

    Доброго дня! Допоможіть розібратися у моєї ситуації. Було скоєно ДТП. Я постраждалий. Буде судове засідання. Якщо у винуватого страхова компанія виплатить лише частину, як мені зробити так, щоб мені оплатили повну суму ремонту моєї машини.

  • Тетяна:

    Доброго дня.
    При паркуванні у дворі на схилі зачепила чуже авто. Моя страхова мені все виплатила. Але скоро суд де я відповідно до протоколу поліції винувата в ДТП. Правда в мене забрали, за майже 25 років це в мене перше ДТп. Осаго в мене є. Але машина, яка була пошкоджена стара. Як мене краще себе поводити на суді, щоб потім не платити різницю страхової та власника, якщо вона буде. У іншої сторони машина відносно стара. Або щоб не забрали права.
    Навіть не розумію, як сталося ДТп. Чи це несправність моє машини , чи втома після ночі без сна, після ночної атаки шахедів на Київ. Протокол поліції підписала не повністю згодна.
    Можете ви мені допомогти?

  • Евгений:

    Добрый вечер!!
    При движении по главной посмотрел налево никого после чего посмотрел направо и понял что успеваю повернуть с главной на второстепенную налево!! Пошел на поворот и увидел стоящую Ауди вывернул вправо стесав себе весь бок а ей бампер и фару!! У Ауди второстепенная и знак уступи дорогу и второй что моя главная !! Но она стояла в метрах 10 от знака!! Приехала полиция и просмотрев видео с мойки рядом сказали что я срезал угол хотя на видео Ауди выехала на то место после того как я пошел на маневр!! Дали мне временные права, но в протоколе я написал что не согласен с выводом инспекторов и протокола !! Кто виновен в данном ДТП и есть ли у меня шанс доказать свою правоту?? Спасибо !!

Комментировать