Безкоштовні консультації по страхуванню та ДТП (ч.13)

By 29.10.2023Статьи

У цьому розділі публікуємо питання, які ставлять нам водії. Якщо Ви дізналися про Вашу ситуацію, або у Вас є своє питання – залиште коментар унизу, напишіть на пошту dtp.pro.kiev@gmail.com, або наберіть за телефоном 0979534078 – і Ви отримаєте свою відповідь.

Здравствуйте. Не давно попал в ДТП на мотоцикле. Ехал по главной, а водитель маршрутки делал разворот и не уступил мне дорогу, я начал тормозить но не смог справиться и врезался в маршрутку. Пострадал только я! В больницу меня забрали но сильных повреждений не было. Виновник стал названивать и умолять не писать на него заявление мол он всё возместит. В итоге я вошёл в его положение и на суде нам вынимали вердикт что будут посматривать мою технику вдруг я виноват оказался в этом дтп. После этого виновник не звонит и не пишет. Хотя обещал помочь.

Добрый день, ответ Вам выслан. 

Мой автомобиль двигался по второстепенной, по главной дороге двигалась Газель, за ней двигалась Тойота, пошла на обгон Газели и выехала на полосу встречного движения и на большой скорости без тормозного пути на перекрестке ударила мое авто. Кто виноват.

Добрый день, ответ Вам выслан. 

Я попала в дтп, страховая выплатила меньше в 2 раза, чем я потратила на ремонт

Добрый день, ответ Вам выслан. 

Постраждало авто в наслідок ДТП, страхова винуватця нарахувала суму якої може не вистачити на ремонт авто, незважаючи вже на моральну шкоду. Що мені робити?

Доброго дня! Відповідь Вам надіслана. 

Страхова компанія PZU робить не повну виплату а з урахуванням коефіцієнта 0,57 на знос деталей. Але того не вистачає потерпілому на ремонт.. хоче стягнути з мене інші кошти..

Доброго дня! Відповідь Вам надіслана. 

Здравствуйте. Я был виновником ДТП в начале 2022 года. Свою вину признал и штраф оплатил. Повреждения мои и пострадавшего были по сути идентичными (удар был лоб в лоб без причинению вреда здоровью, моя машина 2002 года, пострадавшего 2007). Я полностью восстановил свой автомобиль за одну стоимость (порядка 1000 долларов), тем временем как пострадавшему его СТО насчитало деталей на сумму втрое большую. Страховая насчитала и готова была оплатить пострадавшему сумму порядка 1200 долларов, в виду чего пострадавший пытался по телефону взыскать остаток с меня. Но я ему объяснил, что сумма, которая прописана в моем страховом полисе (130 000 грн.), полностью покрывает его повреждения. После нескольких идентичных разговоров по телефону больше звонков в мою сторону не наблюдалось. Спустя полтора года (летом 2023) мне приходит повестка в суд в качестве третьего лица. Пострадавший судится с моей страховой на счет того ДТП. Судя из копии дела моя страховая выплатила пострадавшему обещанные 1200 долларов, но тот хочет получить оставшиеся деньги (порядка 2000 долларов по старому курсу в 28грн.). В деле на данный момент не прописаны никакие претензии к третьему лицу. Интересует вопрос: выплатит ли моя страховая виновнику сей остаток, и если нет — то может ли он потребовать их с меня, учитывая что страховой полис покрывает всю требуемую пострадавшим сумму.

Добрый день, ответ Вам выслан. 

Въехал в припаркованное авто парк дней назад, страховая готова возместить лишь 30%, суда еще не было, можно ли через суд у страховой выпросить компенсацию больше чем 30%

Добрый день, ответ Вам выслан. 

Доброго вечора. Знайшов Ваш номер на вашому сайті. У мене таке запитання. 5 місяців тому сталося ДТП, винний я. Не встиг зупинитися і вилетів на зустрічну смугу. Водій іншого транспортного засобу є поліцейським мене  пасажир отримав переломи на мене склали протокол по ст 286 ч 1 . Автомобіль одразу забрали на штраф майданчик. Пройшло вже 5 місяців, не яких дій зі сторони поліції не було( ДБР). Навіть не знаю де і хто веде мою справу. Із постраждалим  пасажиром я сплатив всі операції і т.д. Вона написала мені що не має до мене претензій. Та і взагалі спілкуємося з нею добре. Хотів би дізнатися чи можна забрати авто із штраф майданчику, авто не належить мені був власником по дорученню, але доручення закінчилось. І скільки може тривати розслідування? Обвинувачення мені не призначали.

Доброго дня, відповідь Вам надіслана. 

Какое решение должна принять полиция, если водитель, который попал в ДТП, был обвинён в ДТП, но получил телесные повреждения и обратился самостоятельно в больницу за медпомощью после оформления ДТП, т.к. скорую не вызывали на место происшествия. При этом потерпевший виновным себя не считает, о чём сделал заявление в ходе проверки и привёл свои доводы. Степень телесных повреждений на момент принятия решения определён не был, так как водитель находился на амбулаторном лечении более месяца

Добрый день, ответ Вам выслан. 

Добрий день. Авто Ravon R2. У ДТП зіпсовано все, що під капотом. Страхова винуватця ДТП пропонує суму близько 68 000 грв. За калькуляцією СТО близько 189 000 грв за ремонт і запчастини

Доброго дня! Відповідь Вам надіслана.

Я Дмитро Олександрович керуючи автомобілем VW JETTA держ. номер КА2409ІМ будучи припаркованним по вулиці Саксаганського 99 в крайній лівій смузі, позначивши іншим учасникам руху ввімкненням правого повороту про намір здійснити маневр праворуч, авто які рухатись в моєму напрямку зупинились для того щоб мене пропустити, я почав маневр і в цей же час авто яке рухалось с третій смузі різко звернуло ліворуч в мій бік від чого відбулося зіткнення автомобілів. Свідком даної ДТП був громадянин  Іван тел.: який бачив все на власні очі і може підтвердити мої слова. Що мені робити в цій ситуації?

Доброго дня, Відповідь Вам надіслана. 

Здравствуйте! Подскажите пожалуйста если машина покатилась в столб, то есть слабый ручник был или я не знаю (узнаю не за себя) и зад машины разбит! Страховка не должна выплатить за это?

Добрый день. Ответ Вам выслан. 

Я маю ще одну проблему. На моєму авто їхали мої побратими і потрапили в дтп на окружній Києва. Вони рухалися з перевищенням швидкості але на зелений . Винуватець ДТП стояв на червоному і чомусь розпочав рух навіть не на жовтий, таким чином виїхав на проїзну.. уникнути зіткнення їм не вдалося в результаті чого моє авто і тотал повний, а у винуватця машину розірвало навпіл. У винуватця постраждали два пасажира на задньому сидінні, обоє пролежали в лікарні в навіть були прооперовані. Наразі обоє стабільно але один із них має претензії до водіїв, я так розумію.. Так як постраждали люди, то ведеться суд. Винуватець ДТП свою провину визнав відразу, є відео реєстрація з камери спостереження. 8.11 відбудеться друге засідання над ним. Мене чомусь дивує що на ці засідання навіть не викликають військових що були за кермом мого авто. Те що він визнає провину, це добре.. але хто компенсує мені вартість мого авто?? Підкажіть будь ласка, як саме діяти мені в даній ситуації?? Навіть якщо його визначають винним, я не впевнений що там буде сказано компенсувати матеріальні збитки мені! Моє авто весь цей час знаходиться на штраф майданчику. Там тотал. 

Доброго дня. Відповідь Вам надіслана

После ДТП возмещение убытков суд в 2020 году присудил возмещение убытков страховой компании. Лицензии она лишена. В моторном бюро сказали ждать решения о признании СК банкротом. По данным в интернете у нее все хорошо и она не пребывает в стадии банкротства. Хотя судов против нее было много. ЧТО делать?

Добрый день, ответ Вам выслан. 

При ДТП з трьома учасниками (один винуватець та троє постраждалих у вигляді пошкоджень автомобілів) яка процедура та суми виплати відшкодувань франшизи учасникам?

Доброго дня, відповідь Вам надіслана

Комментировать